Συμβουλές για δερμάτινα παπούτσια που τρίζουν

Ένα ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια μπορεί να είναι πολύ άνετα και μοντέρνα όταν τα φοράτε και είναι επίσης τα αγαπημένα πολλών ανθρώπων πλέον. Ωστόσο, ο ήχος που κάνουν τα παπούτσια που τρίζουν μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε ανόητοι και γελοίοι όταν περπατάτε στους δρόμους και αυτό μπορεί να σας κάνει να μην φαίνεστε τόσο σίγουροι. Υπάρχουν μερικές χρήσιμες συμβουλές για να απαλλαγείτε από τους θορυβώδεις ήχους και να σας κάνουν να είστε πιο άνετοι και χαλαροί.

Η πιο συνηθισμένη μέθοδος είναι να κάνετε τα παπούτσια γυναικεια μποτακια όσο πιο μαλακά γίνεται χρησιμοποιώντας κάποια δερμάτινη λοσιόν. Αρχικά, θα πρέπει να ετοιμάσετε λίγο καθαρό πανί και νερό. Βρέξτε το πανί με το νερό και μετά χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε την επιφάνεια των παπουτσιών σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να τρίψετε λίγη λοσιόν για δερμάτινα παπούτσια σε κάθε εσωτερικό και εξωτερικό δερμάτινο μέρος των παπουτσιών σας. Με αυτόν τον τρόπο, όλα τα δερμάτινα μέρη θα είναι εντελώς καθαρά και μαλακά. Μετά από αυτό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι καθαρό πανί σαν πετσέτα για να κάνετε τα παπούτσια σας στεγνά και καθαρά. Αυτός ο τρόπος μπορεί να σας πάρει μερικά λεπτά για να ολοκληρώσετε όλα τα βήματα. Με λιγότερη τριβή, τα παπούτσια σας δεν θα κάνουν πλέον δυνατούς θορύβους.

Η δεύτερη μέθοδος για εσάς είναι να χρησιμοποιήσετε κάποια δύναμη για να κάνετε τα δερμάτινα παπούτσια σας να είναι πιο ξεκούραστα. Μπορείτε να λυγίσετε τα παπούτσια σας με το ένα χέρι κρατώντας τη φτέρνα ενώ το άλλο χέρι κρατώντας τα δάχτυλα των ποδιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ήπια δύναμη όταν το κάνετε αυτό, έτσι ώστε το δέρμα σας να μην καταστραφεί από επιπλέον αντοχή. Και μπορείτε να το κάνετε αυτό αρκετές φορές για να βεβαιωθείτε ότι οι σόλες των παπουτσιών είναι τόσο χαλαρωτικές όσο περιμένατε να είναι.

Ο τρίτος τρόπος για εσάς είναι να χρησιμοποιήσετε κάποια εργαλεία για να χαλαρώσετε τις σόλες των δερμάτινων παπουτσιών σας. Σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε μια στρογγυλή πέτρα ή μια ξύλινη κουτάλα για να κάνετε μασάζ στις σόλες των παπουτσιών. Μπορείτε να το πιέσετε στο εσωτερικό των παπουτσιών με λίγη πίεση και να μετακινηθείτε μπρος-πίσω για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα μέρη της σόλας έχουν μασάζ. Και θα πρέπει να επαναλάβετε κάνοντας αυτό για περίπου έξι λεπτά. Και μπορείτε επίσης να φορέσετε μερικές ειδικές κάλτσες για να μειώσετε την τριβή για να απαλλαγείτε από τους θορύβους.

Σε γενικές γραμμές, οι παραπάνω μέθοδοι μπορούν σίγουρα να σας βοηθήσουν να σταματήσετε τα δερμάτινα παπούτσια που τρίζουν. Οι θόρυβοι που δημιουργούνται από τα παπούτσια που τρίζουν είναι το αποτέλεσμα της τριβής μεταξύ της σόλας και της σόλας. Για να απαλλαγείτε από τους αστείους ήχους, θα πρέπει να προσπαθήσετε να μειώσετε την τριβή. Επεκτείνετε τη δημιουργικότητά σας και θα βρείτε επίσης τον δικό σας δρόμο.